Scanned Document HanissStartBank650pxbr
Haniss ble etablert i 1992 . Vår forretningsidè er å levere solide, funksjonelle og plassbesparende sykkelstativer, som gir ryddig sykkelparkering av mange sykler. Haniss kom tidlig i kontakt med NSB og med Syklistenes Landsforening, der vi fikk viktige innspill til utvikling av design, funksjonalitet og materialkvalitet. Det ble tidlig viktig å skaffe solide samarbeidspartnere til produksjon av produktene. For å kunne tilby rask levering og skreddersydde løsninger produseres produktene i Norge. Haniss har i alle år benyttet kjente produsenter – som Ring Mekanikk AS og Icopal AS, Avd. Everlite.

I 1993 ble Haniss AS sine sykkelstativer kåret til testvinner av bladet Norsk Utemiljø og Syklistenes Landsforbund. I 1990-årene opplevde vi en jevn og positiv vekst, og selskapet ble omgjort til et aksjeselskap i 2009. Haniss AS er i dag en ledende leverandør i bransjen, og sykkelparkering er vårt spesialfelt. Oppdragsgivere omfatter alt fra anerkjente entreprenører og arkitekter, til boligsameier og borettslag, kommuner og institusjoner, skoler, byggutvikler- og forvaltere. Se referanser.

Haniss er en seriøs aktør som også tar samfunnsansvar, og oppfyller både myndighetenes og byggebransjens krav i forhold til økonomi, HMS og miljø. Haniss AS har i dag som mål at våre produkter og løsninger skal utvikles og produseres basert på våre kunder/oppdragsgiveres/syklisters behov, og vi skal alltid være den fortrukne leverandør ved gjenkjøp. Vi skal gi våre kunder en god sykkelparkering kombinert med maksimal utnyttelse av areal. Dette innebærer at det er god økonomi for våre kunder å velge Haniss produkter både ved investering og drift. Vi ønsker derfor både gamle og nye kunder velkommen til en prat om skreddersydde løsninger.