OM OSS

  HMS Kursbevis

Haniss ble etablert i 1992. Vår forretningsidè er å levere solide, funksjonelle og arealbesparende sykkelstativer, som gir ryddig sykkelparkering. Haniss kom tidlig i kontakt med NSB og med Syklistenes Landsforening, der vi fikk viktige innspill til utvikling av design, funksjonalitet og materialkvalitet. Det ble tidlig viktig å skaffe solide samarbeidspartnere til produksjon av produktene. For å kunne tilby rask levering og skreddersydde løsninger produseres produktene i Norge hos Johansen & Co Produksjon AS, som også er Miljøfyrtårnsertifisert.

I 1993 ble Haniss AS sine sykkelstativer kåret til testvinner av bladet Norsk Utemiljø og Syklistenes Landsforbund. I 1990-årene opplevde vi en jevn og positiv vekst. Selskapet ble omgjort til et aksjeselskap i 2009. Haniss AS er i dag en ledende leverandør i bransjen og leverer spesielt mye til nybygg over hele landet, og i 2020 passerte vi hele 60 000 plasser levert i Haniss En- og Tohøyd.

Haniss er en seriøs aktør som tar samfunnsansvar og har bærekraftige løsninger, og oppfyller både myndighetenes og byggebransjens krav i forhold til økonomi, HMS og miljø. Vi skal gi våre kunder en god sykkelparkering kombinert med maksimal utnyttelse av areal. Dette innebærer at det er god økonomi for våre kunder å velge Haniss produkter både ved investering og drift. Vi ønsker derfor både gamle og nye kunder velkommen til en prat om skreddersydde løsninger.